Grøntsagswraps med fermenteret kål

GrøntsagswrapKombinationen af bagte, stegte og fermenterede grøntsager giver en lækker mættende wrap, der har det hele.

Det skal du bruge

  • fermenteret rød- eller hvidkål
  • danske champignoner
  • rodfrugter, fx gulerod, rødbede og selleri
  • grønkål
  • frisk koriander
  • revet ost, fx pecorino
  • creme fraiche
  • humus, chutney, chilisauce, pesto eller hvad du har lyst til
  • tortilla-pandekager
  • 1 limefrugt skåret i både

Sådan gør du

Skær rodfrugterne i tern, vend dem i olie og put dem i ovnen ved 200 grader i en time. Rens champignonerne og steg dem til de har smidt al væske.

10 minutter inden servering tager du rodfrugterne ud af ovnen og vender finthakket koriander i grøntsagerne.

Rens grønkålen, fjern ribberne og lynsteg kålen på en pande. Drys revet pecorino hen over grønkålen og giv dem 5 minutter ved 200 grader

Server lune tortillawraps med fermenteret rødkål, bagte rodfrugter, stegte champignoner, stegt grønkål, creme fraiche, frisk lime og chilisauce, chutney, humus eller lignende.