Bacon-blommesalat

bacon

Til fire personer skal du bruge

  • et halvt hvidkålshoved
  • ca. 400 gram blommer
  • 150 gram bacon
  • en agurk

Skær baconen i mundrette stykker og varm den langsomt op, mens du skærer blommerne halvt over og fjerner stenene. Skru op for varmen og tilsæt blommerne. Lad dem stege et par minutter og tag panden af varmen. Snit dit hvidkålshoved i fine strimler og skær agurken i stave. Bland hvidkål og agurk med bacon-blomme-blandingen og giv salaten lidt friskkværnet peber.

Severingsforslag: Æggekage og pølser

Stil salaten til side, mens du pisker æg, mælk/fløde, salt og peber sammen. Hæld blandingen på en varm pande med olie (du kan sagtens genbruge panden fra før) og læg låg på panden. Lad æggekagen bage færdig, ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader. Mens æggekagen bager færdig i ovnen, opvarmer du en ny pande og steger nogle gode pølser.

Det hele serveres med sennep, sensommerchutney og rugbrød.

2 thoughts on “Bacon-blommesalat

  1. Pingback: Pølser med bagt rødbede og fennikel | Svin og urter

  2. Pingback: Pølser med allehånde og timian | Svin og urter

Comments are closed.